Naaktfotografie, kunstfotografie glamourfotografie en erotische fotografie

Getuigenissen

Sophie & Tim

Aalst

Wat begon als een spannend idee om "ooit eens" te doen is dankzij Erwin nog sneller dan we dachten realiteit geworden, een kunstnaaktfotoshoot. Voor mensen die nog mochten twijfelen kunnen wij alvast dat laatste beetje twijfel wegnemen. Het is een fantastische ervaring geweest en niet in het minst mede dankzij de professionaliteit en discretie van Erwin zelf. Op geen enkel moment voel je je bekeken en heel het gebeuren straalt een geweldige rust en verbondenheid met je partner uit. Alles werd in het werk gesteld om net dat ene beeld vast te leggen dat wij in gedachten hadden. Het moet ook gezegd dat het uiteindelijke resultaat dan ook onze stoutste dromen oversteeg. Zelfs op de service na verkoop hebben wij niets op aan te merken. Een klein misverstand werd onmiddellijk recht gezet waardoor we de gehele ervaring, van het uit de kleren gaan tot het op canvas aan muur prijken, als onvergetelijk mogen bestempelen. Een welgemeende en oprechte dankuwel om dit voor ons mogelijk te maken!

Anita

Tienen

Op mijn 62ste was ik al een paar jaren in vertraging om de naakt shoot te doen die al een eeuwigheid op mijn bucket lijst stond. Als ik het nu niet deed zou het er nooit meer van komen ! Gewoon doen iedereen als je er zin in hebt, je kunt met geen betere fotograaf samen werken voor zoiets ! De fotos waren allemaal mooi maar er sprong er voor mij één uit en die hangt nu aan de muur in mijn kamer. Anita

Van Laere

Lokeren

Na lang twijfelen is het er eindelijk van gekomen, onze naakt duo kunstfotoshoot. Erwin heeft zijn tijd genomen om eerst een babbeltje met ons te maken over onze verwachtingen en ons op ons gemak gesteld. Dan was het tijd voor de eerste foto's, een beetje zenuwachtig maar al snel gerustgesteld. De resultaten mochten er dan ook zijn. Erwin wist precies hoe en wat we wilden en heeft er een prachtige fotoshoot van gemaakt. Bedankt!

Linda

Ronse

Eerst wat zenuwachtig maar eenmaal naakt was het gemakkelijk om de schroom van mij af te gooien. Erwin stelde mij snel op mijn gemak. Ik heb een opwindende middag beleefd en de foto’s zijn prachtig. Linda

Sabrina

Berlare

Prachtfoto's door een topfotograaf! Voor diegene die nog twijfelen.. Niet doen! Je bent zo bezig met de compositie van de foto's dat je het 'naakt zijn' heel snel vergeten bent.. Bedankt Erwin

Susanne

Mechelen

Lang getwijfeld of ik de moed zou hebben om zo'n naakt shoot te doen maar na het gesprek was ik helemaal gerust en is de shoot zeer vlot en professioneel verlopen. Super blij met het resultaat, stuk voor stuk top foto's.

Lies - Heylens

lheylens@telenet.be

Super leuke ervaring! Zeer blij met het resultaat! Bedankt Erwin voor het vertrouwen en je geduld!

Siska - siska.muylaert1985@gmail.com

Voor mij was dit de 1ste keer voor de lens . Erwin stelde me gerust . Hij nam zijn tijd voor alles op voorhand te bespreken en nadien aan de shoot te beginnen.. heel professionele foto's was een leerrijke ervaring , alles kan ..niets moet ! Bedankt ! Siska

Evy

Dendermonde

Opnieuw een zeer aangename shoot bij Erwin. Deze keer van mijn dochtertje en ik moet zeggen, hij had meer geduld dan ik had met haar :-D Zeer mooie foto's!

Annick

Gent

Het was voor mij een spannende ervaring, zo'n naaktfotoshoot op je 50ste. Maar Erwin kon me snel op mijn gemak stellen. Het werd een mooie reeks en de afwerking is echt professioneel. Ik ben er heel tevreden over. En mijn man ook :-)

versluys michael - angeldust1961@hotmail.com

sijsele

zeer goede samenwerking met de fotograaf en resultaat is gewoon subliem en zoals ik echt wilde hierbij nogmaals dank aan de fotograaf

Sophie en Marc

Rosieres en Haasrode

Eerst leek het ons een beetje een gek idee, zo een naakt fotoshoot. Maar ergens vonden we het ook wel spannend en dus waagden we het erop. Eerst een goed inleidend gesprek met Erwin en dan de shoot zelf. Alle kleren uit en daar sta je dan. Maar ondanks de grote en ruime studio voelde het heel intiem aan. Erwin en zijn camera zijn natuurlijk aanwezig maar nooit storend, integendeel eerder met aanmoediging en humor. Een shoot van 3 uur werd het en dat is best vermoeiend. En dan een paar weken later het resultaat. Knap, geweldig knap zelfs en wij heel fier! Nu nog effe wachten op de uiteindelijke resultaten, maar nu al kunnen we zeggen dat de hele beleving gewoon plezant was en het resultaat uiterst knap. Bedankt Erwin.

Carmen

België

Ik wou al heel lang een fotoshoot als herinnering voor later en nu was het eindelijk zover. Ik was dan ook super goed voorbereid, want wist perfect wat ik wou. Behalve op de shoot kon ik me niet voorbereiden, want dat was mijn eerste ervaring. Vooral voor de naaktfoto's was ik zenuwachtig. Maar de ontvangst was heel gemoedelijk en Erwin stelde me meteen op mijn gemak. Erwin is heel professioneel en een kei in zijn vak. Hij doet dit met hart en ziel en dat zie je. Alles moet kloppen, zijn belichting, achtergrond, ...noem maar op. Het resultaat is dan ook schitterend en exact wat ik voor ogen had. Ik zal hier dan ook later met plezier op terug kijken, zowel op de ervaring als naar de foto's. Bedankt Erwin om dit voor mij waar te maken!

Liesbet

België

Toen Erwin mij voorstelde om eens te poseren, heb ik niet lang getwijfeld. Als iemand anders het zou vragen, zou ik het misschien niet doen maar bij Erwin wist ik dat het in orde zou zijn. De visagiste zorgde voor heel stijlvolle make up en Erwin stelde mij helemaal op mijn gemak tijdens de shoot. Het resultaat zijn enkele prachtige, heel professioneel afgewerkte portretfoto's waarover ik al heel veel complimenten gekregen heb. Voor wie twijfelt, gewoon doen want het is een geweldige ervaring en Erwin is een kei in zijn job!

Hilde & Herwig

België

De naaktfotoshoot is een heel leuke ervaring geworden. Ondanks onze zenuwachtigheid wist je ons snel gerust te stellen. De visagiste heeft met haar stijlvolle maar discrete make up de eerste aanzet gegeven tot een mooi resultaat. De shoot zelf verliep heel vlot dankzij je raadgevingen en advies. Het was nieuwsgierig wachten op het eindresultaat en daar waren we zeer tevreden over. De canvas heeft een ereplaatsje gekregen. Zeker een aanrader waard. Bedankt Erwin

Dorine Vermeulen

België

Ik kreeg een bongo bon voor een fotoshoot voor mijn verjaardag. Ik vond Erwin de beste fotograaf uit heel het boekje en plande dus een fotoshoot bij hem. De fotoshoot verliep heel vlot en ik voelde me helemaal op mijn gemak! Twee foto's ga ik gebruiken voor mijn modellenportfolio :D Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat!

Liesbet

België

Als verjaardagscadeau voor ons mama, dachten mijn broer en ik aan een mooie foto van ons twee, iets waar ze al lang naar vroeg. Ik besloot om Erwin in te schakelen en dat bleek een heel goed idee want hij heeft zichzelf weer overtroffen. Het is een prachtige fotoreeks geworden waaruit we enkele uitvergrotingen gekozen hebben. De foto's werden afgewerkt met heel veel oog voor detail. Ons cadeau bleek een schot in de roos. Bedankt Erwin voor dit prachtige resultaat!

Stephanie en Dirk

België

Als verjaardagscadeau kreeg ik een bon van mijn vriend voor een shoot. We zijn aan het bouwen dus het zou van pas komen om in het nieuwe huis mooie foto's te hangen van ons samen. Erwin sprak ons aan en ik maakte een afspraak. Na het eerste gesprek waren we verkocht en konden we niet wachten tot de shoot er was en om het resultaat te zien. De shoot verliep enorm vlot en we waren direct op ons gemak. Het resultaat is daardoor fantastisch ! De fotos hangen nu voorlopig bij mij thuis, te wachten om in het nieuwe huis te mogen pronken! Het is een mooie ervaring en een mooi resultaat!

Nancy

België

Met een bang hartje boekte ik tijdens het gesprek een naaktshoot. Ik wou echt iets doen aan mijn zelfvertrouwen. Na een paar foto's, het professionalisme van Erwin en de omgang tijdens de shoot, voelde ik mij totaal op mijn gemak. Nooit gedacht dat ik zelf een canvas ging bestellen, ...Maar het is een onvergetelijke ervaring, met een mooi eindresultaat. Bedankt Erwin.

Karine

België

Heeeeeeeeeeeeeeeeeel leuke ervaring, Erwin maakte dat ik me een echt fotomodel voelde, ik was snel op mijn gemak, heel professioneel, prachtige foto's ! Dank je, Erwin.

Robby en Nicole

België

een moeilijke stap maar uiteindelijk een zeer aangename en leuke ervaring,resultaat echt schitterend erwin merci

Sandra

Kessel-Lo

Een echte aanrader. Ik zou het zo over doen. Je word onmiddellijk op je gemak gesteld door fotograaf Erwin en het resultaat is gewoon top.

Sanne

Hamme

Fotograaf Erwin stelt je meteen op je gemak en dat is echt wel aangenaam als je zoiets nog nooit hebt gedaan. zeer leuke foto's en toffe decoratie aanwezig

Sylvie

Lokeren

Het was voor een eerste fotoshoot een heel leuke, aangename ervaring om met jou te werken als fotograaf, direct op mijn gemak gesteld, iets nieuws, iets uniek.... De foto proofings werden me ongelooflijk snel toegezonden en ik kijk natuurlijk enorm uit naar de afdrukken! Voor iedereen een aanrader!!!

Kristel

Hoeselt

Het was een super ervaring!! Vanaf het moment dat ik de fotostudio binnen kwam voelde ik me onmiddellijk op mijn gemak door fotograaf Erwin. Het kennismakingsgesprekje voor de shoot is zeer leuk. De shoot zelf is zeer vlot verlopen door de goede aanwijzingen van Erwin! Echt een super resultaat en een super fotograaf!! Doe zo verder Erwin. ;-) Ben met veel plezier van Limburg naar Zele gereden hierdoor

Familie Jacobs

België

Het was een heel leuke ervaring, door het aangename gesprek vooraf zijn we volledig zonder stress aan da fotoshoot begonnen. En het resultaat is prachtig! Die mooie foto's van onze kleindochter zullen we koesteren. Bedankje ook aan onze dochter en schoonzoon voor Bongo bon die deze reportage heeft mogelijk gemaakt.

Annelies

St Niklaas

Een fotoshoot cadeau voor moederdag. Heel leuke ervaring en een prachtig foto resultaat.

Kathy

Teralfenen

Heel leuke fotoshoot!

Karin

Tessenderlo

Een heel fijne naaktfotoshoot ... een mooie zonnige dag, fijn buiten genietend van een unieke ervaring. fotograaf Erwin stelt je onmiddellijk op je gemak en het resultaat mag er ook zeker zijn. Een fotoshoot met Erwin is een aanrader voor iedereen :-).

PM

Grobbendonk

Een super toffe fotografie ervaring. Erwin stelt jou direct op je gemak. Een aanrader.

Ellen & Gunther

België

Eerst weken vol enthousiasme uitzien naar de fotoshoot bij fotograaf Erwin om dan met knikkende knieën binnen te gaan. Zo was bij ons de "begin" ervaring. Gelukkig werden we heel snel op ons gemak gesteld en na een paar onwennige beginposes ging het daarna zeer vlot "als vanzelf". De resultaten hebben we nog enkel op computer gezien en daar zagen ze er al prachtig uit. Nog enkele weekjes wachten en dan kunnen we onszelf bewonderen in een boekje en in het groot op canvas :-) Een echte aanrader!!